WORKSHOP COFFEE CUPPING 

Coffee cuppen ofwel koffie proeven op een professionele manier is cruciaal. 
Het maakt dat we gefocust blijven op de kwaliteit van onze koffie.


Tijdens onze 2 uur durende cupping workshop leer je hoe je op een professionele manier koffie proeft, wat 'de korst breken' betekend, je leert waarom je tijdens een cupping juist wel mag slurpen, hoe smaken en aroma's uit koffie optimaal te proeven en nog veel meer. 


Deze cupping vindt plaats in onze eigen professionele lokale koffiebranderij waar Charlie nog steeds op ambachtelijk wijze koffie brand, zonder enige hulp van computers om brandcurves o.a. bij te houden.

Om het geheel nog bijzonderder te maken trakteren wij op een heerlijke punt verse vlaai van de Maastrichtse Patisserie Noblesse Oblige . Totale waarde , maar nu helemaal GRATIS

En, ook leuk, daarbovenop krijg je als bonus meteen een kijkje achter de schermen.

 

Charlie;
Meester koffiebrander sinds 1993

 

SPELREGELS: 

  • minimaal 5 personen, maximaal 12
  • kosten € 19.50 p/p hier te koop. of anders te voldoen uiterlijk 2 dagen voor afgesproken tijd/datum in de winkel. 
  •  Duur 2 uur met een uitloop van 30 min. 
  • Via onderstaand formulier kun je je aanvraag indienen.

 






Heb je een voorkeur voor andere dagen/tijden, afwijkend aantal deelnemers o.a. neem aub contact met ons op. 
Wellicht dat we een aanpassing kunnen doen.